Nail Line CosmeticsGesloten (wo 09.00 - 17.00)

Toon openingstijden

nagelstudios - Nail Line Cosmetics - kaartoverzicht

Nail Line Cosmetics

WELKOM BIJ NAIL LINE COSMETICS

NAGELSTYLING
Steeds meer dames en heren besluiten een eigen nagelsalon te beginnen. Nail Line Cosmetics heeft zich gespecialiseerd in het professioneel opleiden en begeleiden van nagelstylistes in de zogenaamde volmodellage gel techniek.

Nail Line Cosmetics heeft naast eigen nagelopleidingsinstituten een groothandel en webshop in professionele en hoog gekwalificeerde nagelproducten voor zowel de verzorging van de natuurlijke nagel als het aanbrengen en verzorgen van kunstnagels én wij bieden nagelstylistes professionele ondersteuning bij de bedrijfsvoering van hun zaak.

Onze filosofie is het opleiden van professionele vakmensen en het leveren van veilige en hoog gekwalificeerde producten. Wij werken met de merken: NLC, Essie en Orly.

Gellak is een belangrijk onderdeel in de professionele nagelstudio. Een gel nagellak die weken blijft zitten en waar de natuurlijke nagel niet door beschadigd. Hiervoor worden regelmatig workshops gegeven.

BEAUTY & ANTI-AGING
Nail Line Cosmetics is een samenwerking aangegaan met Beauty en Business. Beauty en Business levert een uitgebreid assortiment beauty & anti-aging producten van Nu Skin voor het gezicht, haar & body. Daarnaast levert B&B ook de Pharmanex voedingssupplementen op orthomoleculair niveau voor de inwendige mens.
Hoogwaardige producten voor gebruik en verkoop in de nagelsalon - beautysalon - kapsalon en andere beauty & health gerelateerde bedrijven.

Nail Line Cosmetics begeleid de salons met de verkoop van producten en hoe de producten toe te passen in behandelingen. Daarnaast verzorgt NLC regelmatig producttrainingen en workshops om het niveau van de salons hoog te houden.

LASH EXTENSIONS
Nail Line Cosmetics is ook groothandel en geeft ook de opleidingen voor Lash Extensions. Hét systeem waar een wimper met een enkele wimper verlengd wordt. Wij werken met de merken Blink en Diamond Lashes.
Daarnaast verkoopt NLC de semi-permanente wenkbrauwpoeder van Christian. Bij de opleiding Lash Extensions wordt er geleerd hoe de wenkbrauwpoeders aan te brengen en te adviseren.

Welkom bij Nail Line Cosmetics!Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 17.00
woensdag9.00 - 17.00
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 13.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eennagelstudio.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Nail Line Cosmetics
Urkhovenseweg 43
5641KB Eindhoven

+31 (0)40 2817226

Deel deze pagina

Nail+Line+Cosmetics img